Terug naar de resultaten
Te huur
Lichtenhorststraat 29 B in Didam 6942 GS

Lichtenhorststraat 29 B

6942 GS Didam
Huurprijs op aanvraag
0316-296444

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 2366 m²
Lees meer

Omschrijving

Multifunctioneel bedrijfspand met een totaal beschikbaar vloeroppervlak van ca. 2.366 m², bestaande uit productie-, opslag- en magazijnruimte, alle in twee bouwlagen, en met een laadkuil / loadingdock. Het geheel is gelegen op een uitstekend bereikbare locatie op het gemengd bedrijventerrein ‘de...
Lees meer

Omschrijving

Multifunctioneel bedrijfspand met een totaal beschikbaar vloeroppervlak van ca. 2.366 m², bestaande uit productie-, opslag- en magazijnruimte, alle in twee bouwlagen, en met een laadkuil / loadingdock. Het geheel is gelegen op een uitstekend bereikbare locatie op het gemengd bedrijventerrein ‘de Fluun II’ te Didam. Het vloeroppervlak is opgesplitst in 1.180 m² begane grond en 1.186 m² op de verdieping.

Mogelijkheid voor het huren van een inpandige kantoorruimte van totaal ca. 221 m² (116 m² begane grond en 105 m² verdieping.

Locatie:
Gelegen op het bedrijventerrein ‘De Fluun II', dat gunstig gelegen is aan de oostzijde van Didam, op enkele autominuten zijn de autosnelwegen A18 (Doetinchem), A12 (Arnhem) en A3 (Duitsland) bereikbaar.
Behalve het centrum van Didam is ook Zevenaar goed te bereiken via de recent aangelegde randweg. Op het bedrijventerrein is een diversiteit aan ondernemingen gevestigd, waaronder diverse autobedrijven, (wegen)bouwbedrijven, bouwmarkt en grotere technische - en handelsondernemingen.

Voorzieningen:
O.a. voorzien van een laadkuil / loadingdock, inbraakalarm- en brandmeldinstallaties, (elektrisch) bedienbare overheaddeuren en heaters. Verdiepingsvloer te bereiken met goederenlift en trap.

Bestemmingsplan:
De bestemming is ‘Bedrijventerrein’, dat ruime gebruiksmogelijkheden biedt binnen de bedrijfscategorieën 1 tot en met 3.2. Nadere info via gemeente Montferland beschikbaar.

Aanvaarding:
Per direct te aanvaarden.

Huurcondities:
- Huurprijs op aanvraag;
- Huurperiode in overleg te bepalen;
- Jaarlijkse index op basis van het CPI/CBS index;
- Bankgarantie ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur, te vermeerderen met BTW;
- Vastlegging overeenkomst in Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte (art. 7:230a BW 2015);
- Toegang verlenen aan verhuurder voor een periodieke inspectie;
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1995 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 2366 m² Vrije hoogte 3300 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Loading docks, overheaddeuren, betonvloer, heater
BTW belast
Ja
Oppervlakte
2366 m²
Vrije hoogte
3300 cm

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring