Terug naar de resultaten
Verkocht
Koningsweg (Koningserf) in Didam 6942 NV

Koningsweg (Koningserf)

6942 NV Didam
Koopsom € 249.000,- v.o.n.
0316-296444

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Sterk in prijs verlaagd!

Dit is een unieke kans om te wonen in een prachtige groene omgeving in Landelijke stijl. U geniet op deze locatie van mooi uitzicht over de weilanden en landerijen, het zal hier zeker niet ontbreken aan rust en ruimte.

Op deze kavel van 10.250 m²...
Lees meer

Omschrijving

Sterk in prijs verlaagd!

Dit is een unieke kans om te wonen in een prachtige groene omgeving in Landelijke stijl. U geniet op deze locatie van mooi uitzicht over de weilanden en landerijen, het zal hier zeker niet ontbreken aan rust en ruimte.

Op deze kavel van 10.250 m² eigen grond heeft u de mogelijkheid een vrijstaande woning te realiseren met een inhoud van maximaal 800 m³ met een bijgebouw van 100 m².  Let op, exclusief woning!

Deze kavel is gelegen in het buitengebied, doch op zeer korte afstand van de A12 (Arnhem) en A18 (Doetinchem) met aansluitingen op het rijkswegennet. Derhalve buitenaf wonen, met alle gemakken en voorzieningen op aantrekkelijke afstand van het centrum van Didam met alle dagelijkse voorzieningen. 


Het ontwerp van de woning is naar idee van een agrarische kapschuur, deze past binnen het agrarische landschap van het Gelderse Montferland. Er is rekening gehouden met de stijl van de boerenerven in de streek. Er wordt gebruik gemaakt van streekeigen, herkenbare architectuur. Het ontwerp van de woning is gemaakt door bouwtechnisch teken- en adviesbureau Van Vugt en is goedgekeurd door de Welstandcommissie en is getoetst aan het beeldkwaliteitsplan. 

Let op! De huidige presentatie betreft een indicatiewoning, er is volop ruimte om de woning aan uw eigen wensen te laten voldoen, u dient zich wel te houden aan de voorschriften die onderdeel uitmaken van het huidige bestemmingsplan. Koper heeft de vrije keus voor een aannemer / bouwbedrijf.


BTW / overdrachtsbelasting 
Het kopen van een woning ‘vrij op naam’ betekent dat de verkoper de kosten voor de overdracht van de woning voor zijn rekening neemt. Het betreft hier de BTW of overdrachtsbelasting, de kadastrale kosten en de notariskosten voor de transportakte.


Nutsvoorzieningen 
De koper is zelf verantwoordelijk voor alle aansluitingen op de nutsvoorzieningen naar de woning. De nutsvoorzieningen liggen onder het mandelig erf.  


Bijzonderheden
• Bestemmingsplan ter inzage beschikbaar of in te zien via Ruimtelijkeplannen.nl; 
• Vrije aannemerskeuze; 
• Vrije architectenkeuze; 
• Mogelijkheid voor de bouw van een vrijstaande woning van maximaal 800 m³ inhoud; 
• Er mag 100 m² gebouwd worden aan bijgebouwen;
• Herinrichtings-/ beplantingsplan aanwezig;
• Glasvezel waarschijnlijk binnenkort beschikbaar; 
• De kavel wordt bouwrijp opgeleverd (huidige situatie);
• Oplevering bouwkavel per direct mogelijk.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 249.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 10250 m² Kadasteroppervlakte 10250 m² Kadastrale gegevens Gemeente Didam Sectie O Perceelnummer 1294 Oppervlakte 1140 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Didam Sectie O Perceelnummer 1295 Oppervlakte 9110 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Verkopende makelaar

R. (Robert) Huijbers

R. (Robert) Huijbers

Stuur een email 0316-296444