Terug naar de resultaten
Verkocht
Koningsweg in Didam 6942 NV

Koningsweg

6942 NV Didam
Vraagprijs € 275.000,- k.k.
0316-296444

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Prachtig bouwperceel van 10.250 m²!

Pak uw kans en bouw uw eigen DROOMHUIS in een prachtige groene omgeving in landelijke stijl. U geniet op deze locatie in het buitengebied van mooi uitzicht over de weilanden en landerijen, het zal hier zeker niet ontbreken aan rust en ruimte....
Lees meer

Omschrijving

Prachtig bouwperceel van 10.250 m²!

Pak uw kans en bouw uw eigen DROOMHUIS in een prachtige groene omgeving in landelijke stijl. U geniet op deze locatie in het buitengebied van mooi uitzicht over de weilanden en landerijen, het zal hier zeker niet ontbreken aan rust en ruimte.

U heeft de mogelijkheid om aan een klein gezamenlijk erf van vijf woningen een vrijstaande woning te realiseren met perspectieven voor de hobbyist, kleindieren liefhebber of diegene die zijn eigen wensen en ideeën in een woning vertaald wil zien (rietgedekt, atelierruimte, hobbywerkplaats, alle voorzieningen op de begane grond). Hier kan heel veel.

Derhalve buitenaf wonen, met alle gemakken en voorzieningen op aantrekkelijke afstand van het centrum van Didam met alle dagelijkse voorzieningen. Tevens op korte afstand van de A12 (Arnhem) en A18 (Doetinchem).


Het ontwerp van de woning is naar idee van een agrarische kapschuur, deze past binnen het agrarische landschap van het Gelderse Montferland. Er is rekening gehouden met de stijl van de boerenerven in de streek. Er wordt gebruik gemaakt van streekeigen, herkenbare architectuur. Het ontwerp van de woning is gemaakt door bouwtechnisch teken- en adviesbureau Van Vugt en is goedgekeurd door de Welstandcommissie en is getoetst aan het beeldkwaliteitsplan.

Let op! De huidige presentatie betreft een indicatiewoning, er is volop ruimte om de woning aan uw eigen wensen te laten voldoen, u dient zich wel te houden aan de voorschriften die onderdeel uitmaken van het huidige bestemmingsplan. Koper heeft de vrije keus voor een aannemer / bouwbedrijf.


Nutsvoorzieningen
De koper is zelf verantwoordelijk voor alle aansluitingen op de nutsvoorzieningen naar de woning. De nutsvoorzieningen liggen onder het mandelig erf.


Bijzonderheden
• Bestemmingsplan ter inzage beschikbaar of in te zien via Ruimtelijkeplannen.nl;
• Vrije aannemerskeuze;
• Vrije architectenkeuze;
• Mogelijkheid voor de bouw van een vrijstaande woning van maximaal 800 m³ inhoud (goothoogte van maximaal 4,5 meter en een nokhoogte van maximaal 9 meter);
• Er mag 100 m² gebouwd worden aan bijgebouwen;
• Herinrichtings-/ beplantingsplan van toepassing;
• Glasvezel binnenkort beschikbaar;
• De kavel wordt bouwrijp opgeleverd (huidige situatie);
• De kavel is belast met 6% overdrachtsbelasting;
• Aanvaarding per direct mogelijk.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 275.000,- kosten koper Aanvaarding Direct Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 10250 m² Kadasteroppervlakte 10250 m² Kadastrale gegevens Gemeente Didam Sectie O Perceelnummer 1294 Oppervlakte 1140 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Didam Sectie O Perceelnummer 1295 Oppervlakte 9110 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Verkopende makelaar

R. (Robert) Huijbers

R. (Robert) Huijbers

Stuur een email 0316-296444